Toertocht Zeeland

Start & Finish : Centerparcs Port Zélande 2 3253 MG Ouddorp
Datum : 9 juni 2018
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie
Elke VLS On Tour  toertocht kent drie verschillende routes met drie verschillende afstanden: 60, 90, 120 kilometer. Als je aan meerdere toertochten deelneemt zit je niet vast aan een eerder gekozen afstand, dit kan uiteraard per tocht variëren. Afhankelijk van de gekozen afstand zijn er één of meerdere rustpunten in het parcours, waar je wordt voorzien van de nodige versnaperingen.
 
Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving.
Douches / kleedruimte
Route

Toertocht

VLS on Tour vindt 9 juni plaats in Zeeland. De start zal plaatsvinden vanaf Centerparcs Port Zélande. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl/inschrijven

Omgeving

Zeeland staat bekend om heerlijke visrestaurants, waar u na de tour uzelf kunt verwennen met mosselen, of andere lekkernijen. De mooie zandstranden zijn ideaal om een lekker kleurtje te krijgen. Ook het uitzicht vanaf de fiets is natuurlijk mooi door de Zeeuwse duinen. 

Bezienswaardigheden

De Oosterscheldekering is iets overweldigends wat u een keer heeft moeten zien. Om gelijk nog meer inzicht te krijgen in de historie van Zeeland is het watersnoodmuseum iets moois. U zou ook nog zeehondjes kunnen spotten bij Burgh Haamstede, waar zich overigens ook een mooie natuur bevindt. Daarnaast heeft Zeeland ook tal van mooie kastelen en oude gebouwen.

Locatie

Aangezien de start en finish plaatsvindt bij het mooie vakantiepark Port Zélande is dit natuurlijk ideaal voor een weekendje weg. Het park heeft genoeg faciliteiten als: Verschillende zwembaden, een bowlingbaan, een minigolfbaan en nog veel meer andere activiteiten waarmee u zich zeker zal vermaken.