Toertocht Landgraaf

Start & Finish Snowworld Landgraaf - Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf
Datum : 30 maart 2019
Tijden : Vanaf 09:00 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie

Een toertocht in de prachtige omgeving van Landgraaf (Zuid-Limburg). Reken dus op veel natuur, pittoreske plaatsjes en natuurlijk het Limburgse Heuvelland. Inschrijven via de site kan tot en met donderdag 28 maart 2019.

U kunt gratis parkeren in de nabijheid van Snowworld of voor € 3,- voor de gehele dag betaald parkeren bij Snowworld Landgraaf, Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf. Uitrijmuntjes zijn verkrijgbaar bij het ophalen van de rugnummers vanaf 8:00 uur. 

Vanaf 9:00 uur gaan de eerste deelnemers van start.

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Zie onderstaand de routekaartjes voor de 60, 90 en 120 kilometer toertocht. Na afloop zijn er douches beschikbaar. 
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving. 
 
Douches : aanwezig
Route

Toertocht

Op 30 Maart trapt VLS on Tour het seizoen af in Landgraaf. De start vindt weer plaats bij SnowWorld. Deze datum is een uitstekende generale repetitie voor de Amstel Gold Race, die 2 weken later wordt gehouden.

Net zoals vorig jaar kan er ook dit jaar weer gekozen worden voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl/inschrijven

Routes 

 

Omgeving

Landgraaf staat bekend om haar prachtige, groene omgeving. Het heuvelachtige gebied, in combinatie met oude gebouwen leveren unieke plaatjes op. De natuur zorgt dat u zorgeloos een heerlijk rondje kunt fietsen en alleen maar kunt genieten van het moois dat Landgraaf u te bieden heeft.

Bezienswaardigheden

De start bij SnowWorld is natuurlijk niet voor niets, u kunt met het hele gezin een dagje skiën of snowboarden bij SnowWorld. Als u meer wat ontspanning zoekt kunt u kiezen om af te sluiten bij Healthcare om van een heerlijke sauna te genieten. Als u nog niet genoeg mooie dingen heeft gezien kunt u ook nog naar Mondo Verde. Het attractiepark heeft een brede keuze aan bezienswaardigheden. Zo kunt u de mooie tuinen bezoeken, maar ook naar het dierenpark of de attracties zelf.


Locatie

Er is keuze om te overnachten in Landgraaf. U kunt kiezen tussen  bungalowparken, hotels, campings of verwend worden bij een bed & breakfast. Zuid-Limburg zal voor velen wel een stukje rijden zijn, maar dat is het absoluut waard! Het adres is: Witte Wereld 1 6372 VG te Landgraaf.