Toertocht Hoek van Holland

Start & Finish : Beachclub Royal, Zeekant 37 Hoek van Holland
Datum : 26 mei 2018
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie
Er worden gratis kopjes koffie aangeboden door Beachclub Royal voor alle deelnemers. Tevens zal er een verloting plaatsvinden voor een overnachting in een Landal Beach Villa!
 
Elke VLS On Tour  toertocht kent drie verschillende routes met drie verschillende afstanden: 60, 90, 120 kilometer. Als je aan meerdere toertochten deelneemt zit je niet vast aan een eerder gekozen afstand, dit kan uiteraard per tocht variëren. Afhankelijk van de gekozen afstand zijn er één of meerdere rustpunten in het parcours, waar je wordt voorzien van de nodige versnaperingen.
 
Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Rugnummers
 
Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname (voorinschrijving) bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving. 
Douches  
Route
Toertocht

De toertocht rond de kust van Hoek van Holland start op 26 mei. En zal door het prachtige kustgebied van Zuid Holland gaan. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. 

Routes

 

Omgeving

Zoals bekend staat Hoek van Holland bekend om haar schitterende kustgebied. Dit levert hele mooie plaatjes op vanaf de fiets. Het kan nogal eens flink waaien aan de kust, maar de wind is een uitdaging voor iedere wielerliefhebber. Niet alleen de kust is mooi om te zien, maar ook het binnenland van Zuid – Holland is zeker de moeite waard. 

Bezienswaardigheden

Zo langs de kust kunnen er natuurlijk genoeg watersporten beoefend worden zoals: Kitesurfen, zeilen en surfen. Eind mei heeft vaak al aangename temperaturen, dus bruinbakken op het strand zou natuurlijk ook nog kunnen. Na zo’n dag bieden de vele strandtenten de mogelijkheid om heerlijk te eten. Om de dag af te sluiten kun je met zonsondergang nog over de boulevard lopen met een lekker ijsje van een van de ijssalons. Hoek van Holland heeft dus genoeg mogelijkheden om een weekend mee  te vullen.

Locatie

Om te overnachten heeft u de keuze uit hotels, campings of als u vroeg boekt zelfs een strandhuisje met uitzicht op zee.