Toertocht Breda

Start & Finish : NAC Stadion - Stadionstraat 23, 4815 NC Breda
Datum : 28 april 2018
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie
De toertocht van Breda start bij het voetbalstadion van NAC. De route gaat vanaf de start richting het zuidwesten. De korte route maakt een mooie lus onder Etten-Leur, richting Rucphen en Zundert, via Rijsbergen terug naar het stadion van NAC.
 
De lange routes gaan met een grote omtrekkende beweging om Etten-Leur en Roosendaal heen. Vervolgens via Nispen, de Rucphense Bossen, Schijf en Zundert naar Rijsbergen. De Rucphense Bossen en omgeving behoren tot één van de mooiste natuurgebieden van West- Brabant. Het is een groot aaneengesloten bosgebied met verspreid liggende heideterreinen en landbouwgronden.
 
 
Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Rugnummers
 
Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving.
Douches : aanwezig
Parkeren : gratis
Route

Toertocht

De Toertocht van Breda zal op 28 April plaatsvinden en zal starten bij het stadion van NAC Breda. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl

Omgeving

Breda is de stad van de gezelligheid, dus het belooft wederom een geweldige dag te worden. Breda heeft een bruisend centrum met genoeg terrasjes, waar u heerlijk van de lentezon kunt genieten. Vanuit de Grote Markt kijkt u uit op de mooie Grote Kerk die een mooi beeld geeft van Breda. Verder staat  Breda ook bekend om haar Singels die overal door de stad heen lopen.

Bezienswaardigheden

Breda ademt voetbal en dat zal ook weer blijken op de dag na de toertocht. NAC Breda speelt op 29 April namelijk thuis tegen SC Heereveen, een uitgelezen mogelijkheid om de Brabantse sfeer in het Rat Verlegh Stadion te proeven! Naast alleen maar sporten heeft Breda ook de mogelijkheid om te ontspannen. Een avond naar International Jazz day in het Chasse Theater, of geluk zoeken in het nabij gelegen Holland casino zijn echte aanraders.

Locatie

Breda biedt genoeg mogelijkheden om te overnachten. Zo is er een ruim aanbod aan hotels met verschillende prijscategorieën. De Brabantse gezelligheid zorgt voor een unieke ervaring en die moet u een keer geproefd hebben in Breda. Het adres van de startlocatie is Stadionstraat 23, 4815 NC Breda.