Toertocht Apeldoorn

Start & Finish :Omisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7322 MA  Apeldoorn
Datum :22 juni 2019
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie

Elke VLS On Tour  toertocht kent drie verschillende routes met drie verschillende afstanden: 60, 90, 120 kilometer. Als je aan meerdere toertochten deelneemt zit je niet vast aan een eerder gekozen afstand, dit kan uiteraard per tocht variëren. Afhankelijk van de gekozen afstand zijn er één of meerdere rustpunten in het parcours, waar je wordt voorzien van de nodige versnaperingen.

De toertocht in Apeldoorn zal er ook een mogelijkheid zijn om deel te nemen aan een baanwielerclinic. Deze clinic zal verzorgd worden door een meervoudig wereldkampioen op de baan!

Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Rugnummers
 
Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen 20 euro per tocht bij voorinschrijving.
   
Route

Toertocht

De toertocht start uiteraard net zoals voorgaande jaren bij Omnisport. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start.

Omgeving

Apeldoorn ligt pal naast de Veluwe, wat natuurlijk een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is. Het zal natuurlijk voor heerlijke rust zorgen om hier door en langs te fietsen. Beelden spreken natuurlijk meer dan woorden, vandaar hier een aantal plaatjes van de Veluwe. Apeldoorn zelf heeft ook een bruisend centrum, waar u heerlijk van de zomer kunt genieten op het terras.

Bezienswaardigheden

Apeldoorn heeft meer in petto dan u zou denken, er is namelijk genoeg te beleven. Een dagje tussen loslopende apen in Apenheul moet u toch een keer hebben meegemaakt. U kunt ook een koninklijke ervaring beleven in het voormalig koninklijk paleis Het Loo, dit bevat schitterende tuinen en musea, waar u zich niet zal vervelen. Als u een echte adrenalinekick wilt, kunt u het beste naar attractiepark Julianatoren gaan. Kortom, genoeg te beleven dus!

Locatie

In Apeldoorn zijn er uiteraard ook genoeg verblijfsmogelijkheden om er een heerlijk weekend van te maken. De start zal plaatsvinden bij Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn.